Video

***

Uz Svjetski dan čitanja naglas Božica Brkan 1. veljače 2023. pročitala je svoju pjesmu “bukve” iz zbirke Božice Brkan i Borisa Domagoja Biletića “breberika&eklektika”.

***

***

***

***

***

***

Novinarski razgovori na Fra Ma Fu Festivalu: Božica Brkan / Pustara Višnjica kraj Virovitice 10. rujna 2017.

***                                          

U okviru koncerata ususret 50. Krapinskom festivalu u petak 26. lipnja 2015. navečer u Mariji Bistrici mladi talentirani student glume na zagrebačkoj Akademiji za kazalište i film Denis Bosak interpretirao je i pjesmu “Vrata se sama otpiraju” Božice Brkan s prošlogodišnjega Krapinskoga recitala, izgovorenu na svečanosti kajkavske poezije i objavljenu i u knjizi odabranih pjesama.

***

Video zapis pjesme Božice Brkan “spod joblaki i spod zvezdi” u interpretaciji Ljiljane Bogojević na 34. Recitalu suvremenoga kajkavskoga pjesništva “Dragutin Domjanić” 30. svibnja 2015. u Svetom Ivanu Zelini.

***

Miljenko Brezak 28. svibnja 2015. na svojem FB: Bilo je vrijeme da se poslije bilješke autorice u knjizi “Bilanca 2.0 / 0dabrane ljubavne i ostale štokavske pjesme” da je pjesma ” nikom određenom” uglazbljena, o tome napravi tonska bilješka i za stranicu www.bozicabrkan.com.

***

Prenosimo video zapis nastupa Božice Brkan na 24. pjesničkoj manifestaciji CROATIA REDIVIVA u Selcima na Braču početkom kolovoza 2014. 

***

Božica Brkan: Gda se  ležem na zemlu, interpretira Ljiljana Bogojević na 33. Recitalu suvremenoga kajkavskoga pjesništva “Dragutin Domjanić” / Sv. Ivan Zelina, 31.5.2014.

***

***

***

***

***